Klachten en retourneren

Retour
Ben je niet tevreden of heb je het verkeerde artikel ontvangen/besteld?

Let op:
Alle materialen kunnen binnen 14 dagen geruild worden. De verzendkosten van retour dien jezelf te betalen. Of je komt het terugbrengen, dat scheelt dan weer verzendkosten. 
De materialen mogen niet gebruikt zijn. En de eventuele, originele verpakking moet meegeleverd worden. Retourzending dient wel in overleg te gaan. Dit kun je gewoon via email (via de bevestigingsemail van je bestelling).
Stuur je de hele bestelling retour, dan wordt het totaalbedrag minus de door ons daadwerkelijke gemaakte verzendkosten teruggestort of verrekend met een volgende bestelling. De daadwerkelijk gemaakte verzendkosten voor pakketten in Nederland zijn 6,95 euro. Wij berekenen aan de klant voor het toesturen 3,95 euro (of tijdens acties zelfs minder). Wanneer een klant dan alles retour zou sturen en wij maar 3,95 euro verrekenen, kost ons dat elke keer 3 euro. Vandaar dat wij dit door moeten berekenen.
 
Buitenlandse daadwerkelijke verzendkosten zijn op aanvraag verkrijgbaar.
 
Wacht met terugsturen, totdat je van ons bericht hebt ontvangen. 
 
Bestel je een groot aantal van eenzelfde artikel, dan kan dit ook niet geretourneerd worden. Zoals bijv. meerdere kilo's lontwol. Tenzij in overleg.
Speciaal bestelde artikelen, zoals spinnewielen (die hebben we niet op voorraad) kunnen niet geretourneerd of geannuleerd worden, zonder opgave van reden. Er moet een gerichte reden zijn, zoals niet deugdelijk geleverd of niet geleverd volgens specificaties.
We kunnen geen garantie of retourname verlenen bij op tweedehands artikelen.

Na de aanmelding van retour, wordt het bedrag binnen de wettelijke termijn van 14 dagen teruggestort.
Product van de dag
omhoog
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein